Universiteit Leiden

nl en

Debat

Humanities Lunches - Diversiteit

Datum
woensdag 2 mei 2018
Tijd
Locatie
Van Eyckhof
P.N. van Eyckhof 2
2311 BV Leiden
Zaal
005

Studenten Geesteswetenschappen, laat je horen! Diversiteit, Arbeidsmarktoriëntatie en Communicatie zijn thema’s die onze faculteit na aan het hart liggen. Maar welke plannen heeft de faculteit op die terreinen? En welke aanmerkingen of ideeën heb jij? Iedere sessie is ontwikkeld door het student-lid in het faculteitsbestuur en is bedoeld om informatie te delen met studenten, maar ook om ideeën en suggesties uit studentenhoek op te halen. Ben jij beschikbaar voor Humanities Lunch op een van onderstaande data? Vul het aanmeldingsformulier in en kom met ons meedenken en –lunchen!

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.