Universiteit Leiden

nl en

Congres/symposium

Health, Prevention and the Human Life Cycle Spring Event 2018

Datum
donderdag 31 mei 2018
Tijd
Locatie
Faculty Club
Rapenburg 73
2311GJ Leiden

Health, Prevention and the Human Life Cycle Spring Event 2018

Dit evenement vindt plaats in de Faculty Club (adres, zie hieronder) op 31 mei 2018 en biedt verschillende presentaties met onderwerpen als: big data and health: prominent showcases (door Dr. Owen Johnson, Universiteit van Leeds), the personal health train for citizen science with FAIR data (door Prof.dr. Barend Mons, Leids Universitair Medisch Centrum), and future perspectives of the HPH research profile area (door prof.dr. Hanna Swaab, Universiteit Leiden). Verder zullen recente HPH-bevindingen en huidige HPH-projecten worden gepresenteerd door onze onderzoekers en in poster speeddating presentaties.

Onderzoekers, PhD-studenten, UD's, projectleiders, clinici en andere gezondheidswerkers zijn van harte welkom om deel te nemen aan ons evenement. Posterpresentaties zijn welkom en kunnen worden geregistreerd tot vrijdag 18 mei 2018. We kijken er naar uit u te mogen verwelkomen!

Registreer u hier (gratis) voor het Spring event Data science for health and prevention.


 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.