Universiteit Leiden

nl en

Lezing

Bram Vermeulen vertelt: migratie in de sahara

  • Bram Vermeulen
Datum
dinsdag 22 mei 2018
Tijd
Locatie
Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag
Zaal
Wijnhaven 2.01

Keek jij ook zo geboeid naar VPRO afleveringen van 'de Trek' waar Bram Vermeulen de verschillende kanten van migratie in West-Afrika toont? Heb je vragen over Bram zijn visie op migratie of over zijn recente reis door verschillende Sahel landen? Als voorproefje op zijn nieuwe documentaireserie halen DAG en BMB Bram Vermeulen naar Den Haag! 

De afgelopen maanden reisde Bram Vermeulen door de Sahara om nieuwe beelden te schieten en ervaringen op te doen, die hij graag met ons deelt.

Speciaal Gezant voor Migratie Marit Maij opent de sessie. Daarna zal Bram een aantal fragmenten vertonen over onderwerpen als het Afrikaanse perspectief op migratie en de gevolgen voor de regio. Hierbij is er genoeg ruimte om te reageren en vragen te stellen.

Aanmelden kan hier

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.