Universiteit Leiden

nl en

Lezing

Recht in het restaurant

Datum
woensdag 4 april 2018
Tijd
Toelichting
Borrel vanaf 17:30 uur in B3.41 KOG Lezing vanaf 18:30 uur in B0.25 KOG
Locatie
Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Zaal
B0.25

Over Rudolf von Jhering, de common law en gemengde koopovereenkomsten

Woensdag 4 april a.s. organiseert het rechtshistorische dispuut Philips van Leyden b.p. een voor ieder toegankelijke lezing getiteld Recht in het restaurant. Prof. mr. Jelle Jansen, als universitair hoofddocent verbonden aan de vakgroep Romeins Recht van de Rijks Universiteit Groningen, zal deze interessante lezing verzorgen. Onder andere Rudolf von Jhering (een Duits jurist uit de 19e eeuw), de common law en gemengde koopovereenkomsten zullen aan bod komen. 

Zoals gebruikelijk bent u om 17.30 uur van harte welkom op de afdeling Rechtsgeschiedenis (B3.41 KOG) voor de borrel, waarna de lezing om 18.30 uur zal aanvangen in lokaal B0.25. Na afloop zullen wij traditiegetrouw in Philipsstijl dineren.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.