Universiteit Leiden

nl en

Lezing

Open Lezing Mordenate College 2018 door prof.dr. Balkenende

  • Prof.dr. J.P. Balkenende
Datum
woensdag 25 april 2018
Tijd
Locatie
Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Zaal
Lorentzzaal (A1.44)

Duurzaamheid in 2018: een zaak van overheid, bedrijfsleven en de samenleving


Jaarlijks opent het Mordenate College zijn deuren waarbij alle geïnteresseerden van harte welkom zijn. Dit jaar wordt de lezing verzorgd door voormalig Minister-President Jan Peter Balkenende. Hij zal spreken over zijn huidige werkzaamheden binnen de 'Dutch Sustainable Growth Coalition'. Dit initiatief dat wordt ondersteund door het VNO-NCW stelt zichzelf tot doel om duurzame businessmodellen te implementeren in het bedrijfsleven. Door samen te werken met bedrijven, draagt de 'Dutch Sustainable Growth Coalition' zodoende bij aan een groene, circulaire en sociale economie. Prof. Balkenende gaat bovendien in op de ondersteunende rol die de Rijksoverheid hierbij kan spelen.

Iedereen is van harte uitgenodigd! De lezing vangt aan om 17:00 uur in de Lorentzzaal (inloop 16:30 uur). Na afloop vindt er een borrel plaats.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.