Leiden Leadership Lunch

Leiden Leadership Lunch: Leiderschap in de Zorg: Tussen Beleid, Professional en Burger?

5 april 2019
Toelichting
Inloop met lunch vanaf 11:30 uur; programma start om 12:00 uur. De lunchbijeenkomst is gratis! Aanmelden via LLC@fgga.leidenuniv.nl
Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP The Hague

Inclusief Leiderschap

De Leiden Leadership Lunch staat op 5 april in het teken van leiderschap in de zorg. Tijdens deze vijfde editie van de Leiden Leadership Lunch licht Prof. Dr. Jet Bussemaker haar visie toe op 'Leiderschap in de zorg: Tussen Beleid, Professional en Burger? De lunchbijeenkomst ligt in het verlengde van de oratie van Bussemaker en richt zich op de vraag waarom we er niet in slagen om ongelijkheid in de zorg aan te pakken.

Leiden Leadership Lunch

Tijdens de lunchbijeenkomsten van het Leiden Leadership Centre staat leiderschap centraal, waarbij praktijk en wetenschap met elkaar verbonden wordt. Onder het genot van een verzorgde lunch ontmoeten studenten, practitioners en wetenschappers elkaar en worden inzichten, ervaringen en kennis omtrent leiderschap gedeeld.