Universiteit Leiden

nl en

Kunst en cultuur

Inloopconcert: Tim Lubbers (orgel)

Datum
woensdag 25 april 2018
Tijd
Serie
Inloopconcerten 2018
Locatie
Academiegebouw
Rapenburg 73
2311 GJ Leiden
Zaal
Groot Auditorium

Tim Lubbers (orgel)

Gerard Saurwaldt op trompet en Tim Lubbers op het Flentrop-orgel zijn woensdag 25 april te beluisteren in het Groot Auditorium van het Academiegebouw in Leiden. Aanvang van dit Inloopconcert is 13:00uur. Zij spelen o.a. muziek van George Frederic Händel, Johann Ludwig Krebs en Johann Sebastian Bach.

Gerard Saurwalt speelt vanaf zijn achtste trompet. Momenteel krijgt hij les van Erwin ter Bogt aan het Koninklijk Conservatorium. Hij speelt in het Utrechts Studenten Orkest en geregeld met organisten en muziekensembles in kerkdiensten.
Tim Lubbers speelt orgel en klavecimbel en kreeg orgelles van Gerard de Wit met aanvullende colleges muziekgeschiedenis bij Ton Koopman. Tim heeft enkele concerten gegeven in Dordrecht, Leiden en Rotterdam. Nu volgt hij een Practicum Musicae aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, waar hij klavecimbelles krijgt van Fabio Bonnizzoni.

De Inloopconcerten 2018 worden voor het 20ste jaar georganiseerd door de ‘Musici rond het Academie-orgel’. Ze vinden plaats op woensdagen van 13:00 uur tot 13:30 uur in het Groot Auditorium van het Academiegebouw. De toegang is vrij.

Het Universiteitsorgel
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.