Universiteit Leiden

nl en

Lezing

ILS Lunch Seminar met Adriano Martufi en Marco Stam

Datum
donderdag 19 april 2018
Tijd
Toelichting
Voor lunch wordt gezorgd!
Locatie
Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Zaal
B0.25

Op donderdag 19 april vindt de volgende editie van de maandelijkse ILS Lunch Seminars plaats. Deze keer zullen we focussen op strafrechtelijke– en criminologische kwesties vanuit een ‘Interaction Between Legal Systems’ perspectief.

De eerste presentatie zal worden gegeven door Adriano Martufi, over “The cross-border dimension of social rehabilitation: interest of the State or right of the individual”. De tweede presentatie zal worden gegeven door Marco Stam over “The effects of welfare receipt on crime: A regression discontinuity and instrumental variable approach”. Meer informatie en de abstracten van beide presentaties kunnen worden gevonden door te klikken op onderstaande link.

Wil je erbij zijn? Dat kan! Aanmelding is niet nodig en voor lunch wordt gezorgd. Zie onze website voor meer informatie over ILS 2.0 of contacteer onze student-assistent Daila Gigengack.

NB: De voertaal van de presentaties is Engels.

Nieuwsbericht ILS Lunch Seminar

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.