Universiteit Leiden

nl en

Congres/symposium

Humanities Career Event

  • Career service
Datum
18 april 2018
Serie
Humanities Career Event
Locatie
Lipsius Building
Cleveringaplaats 1
2311 BD Leiden

Wil je goed voorbereid je toekomst tegemoet? Kom dan naar het Humanities Career Event (HCE). Woensdagmiddag 18 april is dé dag om te bouwen aan je toekomst op de arbeidsmarkt. Blokkeer deze datum dus vast in je agenda. Als het programma compleet is, ontvang je een uitnodiging met daarin de link om je aan te melden. 

Let op, want op 18 april vinden er gelijktijdig in Leiden en Den Haag Career Events plaats:

1) Humanities Career Event in Leiden. Dit event is Nederlandstalig, en is bedoeld voor alle Nederlandssprekende BA en MA Geesteswetenschappenstudenten uit Leiden en Den Haag.*

2)  Campus The Hague Career Event in Den Haag. Dit event is Engelstalig en is bedoeld voor alle internationale BA en MA Geesteswetenschappenstudenten uit Leiden en Den Haag. Daarnaast zijn ook de studenten van de Faculteit Governance and Global Affairs aanwezig.*

*Nederlandssprekende BA International Studies-studenten zijn vrij om te kiezen naar welk event ze willen gaan

Programma

Op beide locaties zijn workshops van diverse werkgevers. In Leiden komen bijvoorbeeld medewerkers van Google, de Correspondent en de AIVD over hun carrière vertellen, in Den Haag zijn dat onder andere medewerkers van Ernst & Young en het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Daarnaast kun je deelnemen aan diverse workshops over o.a. LinkedIn, netwerken, solliciteren en nog veel meer.
Keynote speaker in Leiden is Dionne Stax, presentator van het NOS Journaal, Keynote speaker in Den Haag is Jamila Aanzi, Women's representative of the UN.

Zet jezelf alvast op aanwezig op het Facebookevent van je keuze, en we hopen je op woensdagmiddag 18 april te zien!

Facebook event Humanities Career Event in Leiden
Facebook event Campus The Hague Career Event in Den Haag

Humanities Career Event aftermovie 2017

Wil je alvast een impressie van het evenement? Bekijk dan de aftermovie van de 2017 editie.