Universiteit Leiden

nl en

Lezing

Holes in the Net: Social Networks & Social Changes in Iran

  • Raz Zimmt
Datum
maandag 9 april 2018
Tijd
Toelichting
Vrij te bezoeken, borrel na afloop
Locatie
Lipsius
Cleveringaplaats 1
2311 BD Leiden
Zaal
228

Social media vormen tegenwoordig een belangrijke bron van informatie over sociale en politieke ontwikkelingen in de maatschappij. Zo ook in Iran, waar tientallen miljoenen burgers gebruikmaken van netwerken zoals Facebook, Instagram en Twitter. In deze lezing bespreekt Raz Zimmt de huidige staat van social media in Iran: in hoeverre zijn die representatief voor de bevolking in het algemeen, en welke rol spelen zij in maatschappelijke verandering?

Let op: deze lezing is in het Engels. Lees meer op de Engelstalige pagina.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.