Universiteit Leiden

nl en

Congres/symposium

Campus The Hague Career Event

Datum
18 april 2018
Tijd
Locatie
Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag

Wil je goed voorbereid je toekomst tegemoet? Kom dan naar het Campus The Hague Career Event! Woensdagmiddag 18 april is jouw volgende halte richting de arbeidsmarkt. Blokkeer deze datum dus vast in je agenda.

Als het programma compleet is, vind je hier de link om je aan te melden. Alvast een voorproefje? We kunnen al vertellen dat Jamila Aanzi, vrouwenvertegenwoordiger van de VN over haar carrière komt vertellen. En dat Ernst & Young, Politie Rotterdam, Europa Nostra en het Ministerie van Buitenlandse Zaken zullen komen! Daarnaast kun je deelnemen aan diverse workshops over o.a. LinkedIn, netwerken, solliciteren en nog veel meer.

Zet jezelf alvast op aanwezig op het Facebookevent, en we hopen je woensdagmiddag 18 april te zien!

Career Event Den Haag 2017

Wil je alvast een impressie van het evenement? Bekijk hieronder wat foto's van het FGGA Career Event in Den Haag vorig jaar: