Universiteit Leiden

nl en

Congres/symposium

Sterke steden bepalen de toekomst

Datum
zaterdag 3 maart 2018
Tijd
Locatie
Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag

Steden zijn wereldwijd de belangrijkste centra van economische activiteit. Tegelijkertijd vindt er een concentratie van problemen plaats. Een van de duurzaamheidsdoelstellingen van de VN luidt dan ook: ‘Make cities and human settlements inclusive, safe, resilient and sustainable.’ Hiermee worden de uitdagingen voor de steden op bestuurlijk niveau goed onder woorden gebracht.

Ben je benieuwd naar de oorzaken en gevolgen van de trek naar de steden. Wil je wel eens weten hoe bestuurders dat gaan oplossen? Kom dan naar het symposium dat de Lions Clubs in Den Haag organiseren op 03 maart aan de Wijnhaven in Den Haag.

Professor van Wissen van het NIDI geeft inzicht in de trek naar de steden en het Global Parliament  of Mayors legt uit hoe ze de uitdagingen aanpakken.

In de discussiegroepen kun je meepraten over de verschillende thema’s die hiermee te maken hebben.

Voor het programma en om je aan te melden: https://www2.lions.nl/lions-vn-dag-2018

Registratie

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.