Universiteit Leiden

nl en

Lezing

Referendumlunch (Wiv 2017) (vervallen!)

Datum
donderdag 1 maart 2018
Tijd
Toelichting
Voor lunch wordt gezorgd
Locatie
Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Zaal
A051

De vernieuwde Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten geeft een uitbreiding van de middelen die de diensten (AIVD en MIVD) mogen inzetten. Met het oog op het referendum op 21 maart organiseren wij op donderdag 1 maart een lunch met een lezing over het aankomende referendum over de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten. Meerdere sprekers zullen tijdens dit evenement hun licht laten schijnen op het referendum en met elkaar in discussie gaan over de voor- en nadelen van deze wet. Tijdens deze referendumlunch zullen onder andere Bits of Freedom, Stichting Privacy First en de Piratenpartij komen spreken.

Dit evenement gaat wegens onvoorziene omstandigheden niet door!

Het Wiv- onder de loep debat "Laat je niet meeslepen" eveneens op 1 maart biedt wellicht een alternatief. Lees meer 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.