Universiteit Leiden

nl en

Congres/symposium | Workshop

Protecting your business: workshop intellectual property en patenten

Datum
woensdag 28 maart 2018
Tijd
Locatie
PLNT
Langegracht 70
2312NV Leiden

Een bedrijf opzetten kost zowel tijd als energie. Wanneer je iets hebt opgebouwd waar je trots op bent, is het belangrijk om te beschermen wat jouw eigendom is. Intellectueel eigendomsrecht is als elke andere vorm van eigendomsrecht: het beschermt bedenkers of eigenaren van patenten, merken of auteursrechtelijk beschermde werken om te profiteren van hun eigen werk of investering.

Op 28 maart bieden Gulliver, V.O. Patents & Trademarks, HUBspot, Rabobank, OV BSP, Gemeente Leiden, RVO, InnovationQuarter en HollandBIO jou de kans om alles te leren over het succesvol beschermen van je bedrijf.

Meer informatie op de Engelse pagina van dit evenement

Meld je gratis aan

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.