Universiteit Leiden

nl en

Debat

Het Grote WIV Debat

Datum
maandag 19 maart 2018
Tijd
Locatie
Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag
Zaal
Spaanse trappen

Op maandag 19 maart van 12.30 tot 14.00 uur organiseren de vakgroep Intelligence & Security van het Institute of Security and Global Affairs (ISGA) samen met de studievereniging van de Bachelor Security Studies LUSSA ‘Het Grote WIV Debat’ op de Universiteit Leiden (gebouw Wijnhaven in Den Haag).

Verschillende sprekers, waaronder bijzonder hoogleraar Governance of Intelligence- and Security Services Paul Abels, universitair docent Constant Hijzen, Inge Philips-Bryan (Deloitte) en Peter Koop (Electrospaces) geven vanuit hun expertise een toelichting op de wet. Daarna is ruimte om met elkaar in gesprek te gaan over de wet en het referendum.

Het debat wordt geleid door Frits Bloemberg.

Locatie: Universiteit Leiden - Campus Den Haag (Wijnhavengebouw) Turfmarkt 99 Den Haag op de Spaanse Trap.

Aanmelden

We nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn. Graag vragen we u ons te laten weten of wij op uw aanwezigheid mogen rekenen via intelligencestudies@fgga.leidenuniv.nl.

ISGA en LUSSA

Het ISGA is het instituut dat zich richt op interdisciplinair onderzoek en onderwijs binnen het internationale wetenschappelijke veld van security studies. Leiden University Security Studies Association (LUSSA) is de studievereniging van de nieuwe Bachelor opleiding Security Studies.

Blog

In aanloop naar het referendum houden wij een blog bij over de verschillende aspecten die in de wet aan de orde komen.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.