Universiteit Leiden

nl en

Loopbaanoriëntatie

Facultaire Loopbaan Orientatiedag (FLO)

Datum
dinsdag 6 maart 2018
Tijd
Locatie
Pieter de la Court
Wassenaarseweg 52
2333 AK Leiden

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden binnen jouw vakgebied? Deze Facultaire Loopbaan Oriëntatiedag biedt jou de mogelijkheid om op een leuke manier meer te weten te komen over jouw loopbaan mogelijkheden. Meer dan 40 lezingen, workshops en informatiestandjes zullen jou in staat stellen kennis te maken met organisaties waar je later terecht kunt komen. 

Laat je inspireren door succesvolle loopbanen van anderen die jou voorgingen als student sociale wetenschappen. Belangrijke politieke figuren, antropologen en psychologen die hun eigen stichting hebben opgericht en pedagogen die theorie omzetten in praktijk: je vindt ze op de FLO-dag!

Aanmelden

Dat kan je op de dag zelf doen, maar ook nu al via het FLO aanmeldformulier.

Facultaire Loopbaan Oriëntatiedag 2018 website

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.