Universiteit Leiden

nl en

Lezing | Inspiratiesessie

Diversity & Personal growth

  • Babah Tarawally
Datum
donderdag 19 april 2018
Tijd
Locatie
Studentencentrum Plexus
Kaiserstraat 25
2311 GN Leiden
Zaal
Meeting Point

Het Meeting Point organiseert, in samenwerking met het Diversity Office, een serie van maandelijkse inspiratiesessies  met prominente en succesvolle sprekers met migrantenachtergrond, zoals schrijvers, kunstenaars, wetenschappers en artsen. Hoe hebben zij hun weg gevonden in de Nederlandse samenleving? Welke kansen en mogelijkheden hebben zij benut? Zij delen hun inspirerende verhalen en ideeën met studenten en medewerkers van de Universiteit Leiden. De sessies vinden iedere derde donderdag van de maand plaats (m.u.v. juli en augustus).

De eerste gastspreker is Babah Tarawally.
Kom, luister, leer en deel!

Over de spreker
Babah Tarawally (Sierra Leone, 1972) is schrijver en columnist en werkt als trainer voor verschillende organisaties die vluchtelingen en Nederlandse burgers met elkaar verbinden. In 1995 vluchtte hij uit Sierra Leone. Zijn eerste roman werd in 2010 gepubliceerd, De God met de blauwe ogen (The Blue-Eyed God). In zijn tweede roman, De verloren hand (The Lost Hand, 2016) neemt hij de lezer mee op een reis naar de wereld van asielzoekers en hun strijd om hun trauma's te overwinnen.

Voor wie
(Aspirant-)studenten, alumni en medewerkers Universiteit Leiden

Voertaal
Engels

Programma
17.30 uur Inloop
18.00 – 19.00 uur Sessie
19.00 – 20.00 uur Discussie en netwerken
Voor een hapje en drankje wordt gezorgd.

Diversity Office

Aanmelden

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.