Universiteit Leiden

nl en

Debat

BNR Nieuwsradio: De Speciale Poetin Show (live)

Datum
donderdag 15 maart 2018
Tijd
Locatie
Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag
Zaal
Spaanse trap

Hoe machtig is de Russische president Poetin in eigen land? Is hij de nieuwe tsaar of overschatten wij zijn macht? Wat zijn de ambities van Poetins Rusland op het wereldtoneel? En hoe gespannen is de situatie tussen Den Haag en Moskou?

Drie dagen voor de Russische presidentsverkiezingen zendt het radioprogramma De Wereld van BNR Nieuwsradio live uit vanaf de Spaanse trappen op de faculteit Governance and Global Affairs van de Universiteit Leiden in Den Haag.

Presentator Bernard Hammelburg praat met Jaap de Hoop Scheffer over de positie van Rusland in de wereld. En met Wierd Duk gaat Bernard dieper in op de situatie en de machtsbasis van Poetin in Rusland zelf.

Stel een vraag

Maar heb je zelf nog een vraag over Vladimir Poetin of Rusland? Tijdens de live uitzending kun je zelf je vraag stellen. En na afloop blijven De Hoop Scheffer en Smeets nog even om met jullie te debatteren.  

Gasten

Jaap de Hoop Scheffer is voormalig secretaris-generaal van de NAVO, oud-minister van Buitenlandse Zaken en verbonden aan de faculteit Governance and Global Affairs.

Wierd Duk is een Nederlands journalist, historicus en auteur. Hij is gespecialiseerd in de geschiedenis en politiek van Rusland en Duitsland, en treedt regelmatig op als politiek commentator in radio- en televisieprogramma's. Hij is ook de schrijver van het boek "Poetin: straatvechter bedreight wereldorde".

Aanmelden

Meld je aan via deze link. Je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding, wel rekenen we op je komst.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.