Universiteit Leiden

nl en

Congres/symposium | Carrière-evenement

Bètabanenmarkt 2018

Datum
woensdag 21 maart 2018
Tijd
Locatie
Gorlaeus Gebouw
Einsteinweg 55
2333 CC Leiden
Zaal
Atrium

Ben je als student al actief op zoek naar interessante bedrijven of heb je nog geen idee waar jij jouw carrière wilt beginnen, de Bètabanenmarkt geeft jou de kans om met een groot aantal interessante bedrijven te spreken. Tijdens dit evenement kun je je cv laten checken, een uitdagende workshop volgen of speeddaten met een bedrijf over mogelijke banen. Of wil je nu al een zakelijke uitstraling op LinkedIn? Laat dan een professionele foto maken door een LinkedIn fotograaf.

De Bètabanenmarkt is de ideale dag om je te oriënteren op je carrièremogelijkheden.

Website Bètabanenmarkt

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.