Alumni-activiteit

Studentencentrum Plexus
Kaiserstraat 25
2311 GN Leiden

Nieuw dit jaar! Ambieer jij een carrière in het onderwijs? Of vraag je je af of het onderwijs wel bij je past? Laat je inspireren en informeren over de vele mogelijkheden in deze boeiende sector! Kom naar de eerste editie van het event ‘Werken in het onderwijs’!

Dit event staat in het teken van werken in het onderwijs in brede zin. Je maakt die dag niet alleen kennis met het werk van docenten, maar ook van onderwijsprofessionals in het bedrijfsleven en bij de overheid. Door middel van een paneldiscussie, presentaties en een concrete informatie- & vacaturemarkt zal een levendig beeld worden geschetst van de carrièremogelijkheden voor academische starters. Ben jij alumnus of alumna en benieuwd naar jouw kansen en doorgroeimogelijkheden in het onderwijs? Meld je dan aan voor dit event!

Programma

De dag bestaat uit verschillende paneldiscussies, presentatierondes en een informatie- en vacaturemarkt. Dit evenement is bedoeld voor studenten en jonge alumni van de Universiteit Leiden.

Datum: Vrijdag 16 februari 2018
Locatie: Plexus
Kosten:

€ 10,00 (inclusief koffie/thee, lunch en borrel)

Aanmelden:

Schrijf je hier in