Universiteit Leiden

nl en

Studievoorlichting

Informatiebijeenkomst HC Wetenschap en Samenleving

Datum
dinsdag 4 juni 2019
Tijd
Locatie
Pieter de la Court
Wassenaarseweg 52
2333 AK Leiden
Zaal
5.A47

Wil je meer uit je bachelorstudie halen en ben je in staat om een extra programma te volgen? Dan is het Honours College misschien iets voor jou. Elke faculteit biedt een interessant en uitdagend Honours College-traject aan. Je kunt kiezen voor het traject van je eigen faculteit en je zo verder verdiepen in je studierichting. Maar je kunt ook je blikveld verbreden door een traject te volgen bij een andere faculteit.

HC Wetenschap en Samenleving

Ben je ge├»nteresseerd in het honours traject Wetenschap en Samenleving? Kom dan langs op deze informatiebijeenkomst! Hier kom je alles te weten over het programma, toelatingseisen en de aanmeldprocedure.

En uiteraard is er ruimte om al je vragen te stellen, ook aan studenten die het traject al doen!

Meer informatie over HC Wetenschap en Samenleving

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.