Studievoorlichting

Pieter de la Court
Wassenaarseweg 52
2333 AK Leiden

Wil je meer uit je bachelorstudie halen en ben je in staat om een extra programma te volgen? Dan is het Honours College misschien iets voor jou. Elke faculteit biedt een interessant en uitdagend Honours College-traject aan. Je kunt kiezen voor het traject van je eigen faculteit en je zo verder verdiepen in je studierichting. Maar je kunt ook je blikveld verbreden door een traject te volgen bij een andere faculteit.

Bezoek de informatiebijeenkomst van het traject waar jij in ge├»nteresseerd bent! Dat kan dus het traject van een andere faculteit zijn.

Sociale wetenschappen

Ben je ge├»nteresseerd in het honours traject Wetenschap en Samenleving? Kom dan langs op de informatiebijeenkomst! Hier kom je alles te weten over het programma, toelatingseisen en de aanmeldprocedure. En uiteraard is er ruimte om al je vragen te stellen, ook aan studenten die het traject al doen!

Informatiebijeenkomsten Wetenschap en Samenleving

Maandag 12 februari (17:30 - 19:00 uur, locatie volgt);
Dinsdag 13 februari (17:00 - 18:30 uur, locatie volgt): Engelstalig traject Science and Society.

Bekijk ook de informatiebijeenkomsten van de andere faculteiten

Meer informatie over HC Wetenschap en Samenleving