Studievoorlichting

Einsteinweg 55
2333 CC Leiden
Science club

Wil je meer uit je bachelorstudie halen en ben je in staat om een extra programma te volgen? Dan is het Honours College misschien iets voor jou. Elke faculteit biedt een interessant en uitdagend Honours College-traject aan. Je kunt kiezen voor het traject van je eigen faculteit en je zo verder verdiepen in je studierichting. Maar je kunt ook je blikveld verbreden door een traject te volgen bij een andere faculteit.

Bezoek de informatiebijeenkomst van het traject waar jij in geïnteresseerd bent! Dat kan dus het traject van een andere faculteit zijn.

Wiskunde en Natuurwetenschappen

Ben je geïnteresseerd in het honours traject Bèta en Life Science? Kom dan langs op de last minute informatiebijeenkomst! Hier kom je alles te weten over het programma, toelatingseisen en de aanmeldprocedure. En uiteraard is er ruimte om al je vragen te stellen, ook aan studenten die het traject al doen!

Informatiebijeenkomsten Bèta en Life Science

Woensdag 10 januari (17-19 uur, Gorlaeus C.01): inspiratiecollege en borrel;
Maandag 5 februari (15:30-16:30 uur, Gorlaeus Science Club): last minute informatiebijeenkomst.

Bekijk ook de informatiebijeenkomsten van de andere faculteiten

Meer informatie over HC Bèta en Life Science