Universiteit Leiden

nl en

Lezing

ILS Lunch Seminar

Datum
donderdag 15 februari 2018
Tijd
Toelichting
Voor lunch wordt gezorgd
Locatie
Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Zaal
B0.41

Op donderdag 15 februari vindt de volgende editie van de maandelijkse ILS Lunch Seminars plaats. De eerste presentatie zal worden gegeven door Prof. Jean-Pierre van der Rest over “An Update on “Buyers Beware: Online Pricing in Operation!” How the Framing of Mandated Behavioral Price Discrimination Disclosure Influences Intention to Purchase”. De tweede presentatie wordt gegeven door Maria Berghuis over “Visitation in Dutch prisons: a study on determinants and consequences of prison visitation”.

Wil je erbij zijn? Dat kan! Aanmelding is niet nodig en voor lunch wordt gezorgd. Zie onze website voor meer informatie over ILS 2.0 en een korte samenvatting van beide presentaties of contacteer onze student-assistent Daila Gigengack.

NB: De voertaal van de presentaties is Engels.

Nieuwsbericht ILS Lunch Seminar

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.