Universiteit Leiden

nl en

Alumni-activiteit

Dies voor alumni 2018

Datum
zaterdag 10 februari 2018
Tijd
Locatie
Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
Leiden

Op 8 februari aanstaande viert de Universiteit Leiden haar 443ste ‘geboortedag’. Traditioneel organiseert het Leids Universiteits Fonds (LUF) de dies voor alumni. Wij nodigen u met veel plezier uit om op zaterdag 10 februari 2018 de dies natalis van uw alma mater met andere alumni in Leiden bij te wonen.

Wetenschappers van de Universiteit Leiden informeren u met veel enthousiasme over actuele onderzoeksresultaten en ontwikkelingen in hun vakgebied. Van strafrechtspleging in de Europese Unie tot historische rampen en van literatuur als overlevingsmechanisme tot de vorstelijke macht als familiebedrijf. Tijdens de lunch reikt rector magnificus prof.mr. Carel Stolker de Leidse Universitaire Scriptieprijzen 2018 uit. Deze prijzen worden mogelijk gemaakt door het Fonds Minerva Reünisten Jaar 1957/1961/1965, dat is ondergebracht bij het LUF. 

Aanmelden
U bent vanaf 12.30 uur van harte welkom in het Kamerlingh Onnes Gebouw, waar u wordt ontvangen met een lunch. De dies voor alumni wordt afgesloten met een borrel. Als bijdrage in de kosten vragen wij een bijdrage van ten minste €27,50 per persoon. Een eventuele extra bijdrage wordt zeer op prijs gesteld.

Voor het programma en aanmelding kunt u terecht op de website van het LUF

Voor toekomstige en jonge alumni

Ook aan toekomstige alumni is gedacht: in de Hortus Botanicus maken zij tijdens het speciale juniorprogramma kennis met de bijzondere wereld van de vleesetende planten. En natuurlijk is er volop gelegenheid voor het ophalen van herinneringen met medestudenten van toen. U kunt zichzelf en uw (klein)kinderen aanmelden via de website van het LUF

Voor jonge alumni (t/m 35 jaar) organiseert het LUF - in samenwerking met het Jonge Alumni Netwerk (JAN) - dit jaar voor het eerst een speciaal programma waarbij u kunt kiezen uit een van de volgende workshops: 'Effectief Beinvloeden' of 'Overtuigend Pitchen'. Dit programma loopt gelijk met het reguliere programma. U kunt als jong alumnus er uiteraard ook voor kiezen om aan het reguliere programma deel te nemen. 

Effectief Beïnvloeden
Hoe krijg ik mijn zin? Waarom is het zo lastig om uw invloed binnen uw bedrijf of in uw dagelijks leven te vergroten? Dat komt doordat we te veel vertrouwen op ons onbewuste en intuïtieve gedrag. Deze patronen maken onvoldoende gebruik van die factoren waarop de ander zijn keuzes baseert. In deze mini-workshop krijg je vanuit verschillende invalshoeken concrete handvatten om je zin te krijgen. Handvatten van de meest succesvolle sociale beïnvloedingsstrategieën tot krachtige overtuigingstechnieken. Je leert meer resultaat te bereiken door kleine veranderingen toe te passen die je uiteindelijk minder energie gaan kosten

Overtuigend Pitchen
Hoe je jezelf presenteert op momenten die er toe doen, kan bepalend zijn voor het succes in je werk. Iemand weet binnen drie minuten of hij met jou in zee gaat of niet. Op welke manier kun je dat beïnvloeden? En hoe vertel je niet wat je doet maar wat je voor de ander kunt betekenen? Leer jezelf sterk maar authentiek pitchen.

Kom je ook? Je kunt je aanmelden via dit formulier

Programma en aanmelden

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.