Congres/symposium

Matthias de Vrieshof 2
2311 BZ Leiden

Save the date!

De organisatie van deze tweede Oriëntalistendag wordt verzorgd door het Leidse onderzoeksproject Persia and Babylonia, dat ook vijf reissubsidies ter beschikking stelt voor PhD- of (research) masterstudenten uit Nederland en Vlaanderen die deze dag willen bijwonen.

Een lezing houden op de Oriëntalistendag? Dien je voorstel in voor eind oktober via persiababylonia@hum.leidenuniv.nl.

PhD- en MA-studenten kunnen zich melden voor de reissubsidie op persiababylonia@hum.leidenuniv.nl (op first-come first-served basis). De sluitingsdatum hiervoor is 15 januari 2018.

Het thema van deze tweede Oriëntalistendag is vrij. Lezingen over alle onderwerpen zijn van harte welkom, ook toespraken van meer strategische aard (bv. over samenwerking Nederland-Vlaanderen, de toekomst van het vak, ontwikkelingen in onderzoek en onderwijs, etc.).

In november wordt het definitieve programma bekendgemaakt.

Contact en aanmelden:
persiababylonia@hum.leidenuniv.nl