Universiteit Leiden

nl en

Congres/symposium

Opening 'Bob Wessels Collection'

Datum
vrijdag 26 januari 2018
Tijd
Locatie
Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Zaal
Bibliotheek

Prof. mr. Bob Wessels is bij onze faculteit jaren werkzaam geweest als hoogleraar Internationaal insolventierecht. Bij zijn emeritaat heeft hij zijn unieke (internationaal) insolventierechtelijke bibliotheek aan onze faculteit in permanente bruikleen gegeven. Na de catalogisering ervan is deze omvangrijke collectie nu voor binnen- en buitenlandse geïnteresseerden beschikbaar geworden.

Graag nodigen wij u dan ook voor het bijwonen van de feestelijk opening van de ‘Bob Wessels Collection’ op vrijdag 26 januari 2018 om 15:00 uur in de juridische bibliotheek.

Na een welkomstwoord door prof. dr. Joanne van der Leun, decaan van de Leidse rechtenfaculteit, is er gelegenheid de 'Bob Wessels Collection' te bekijken en het glas te heffen op deze heuglijke gebeurtenis.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.