Lezing | Nieuwjaarsborrel

Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden

Graag nodigen wij u van harte uit voor de jaarlijkse Meijerslezing en onze nieuwjaarsreceptie op vrijdag 12 januari 2018.

Dr. Jorrit Rijpma (universitair hoofddocent Europa Instituut en Jean Monnet Professor) zal de jaarlijkse Meijerslezing verzorgen, getiteld: “Hoe vrij is vrij reizen nog? Een Europa zonder grenzen na de crisis.”

Bij deze gelegenheid zullen ook de Meijersprijzen worden uitgereikt voor het beste in 2016 / 2017 gepubliceerde artikel van een promovenda / -us (per onderzoeksprogramma).

Vanaf 16:00 uur vindt de nieuwjaarsreceptie plaats in het restaurant van het Kamerlingh Onnes Gebouw. Wij hopen bij deze gelegenheid het glas met u te mogen heffen op het nieuwe jaar.

Het bestuur van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid wenst u fijne feestdagen en een voorspoedig 2018.

Prof. dr. Joanne van der Leun, decaan
Prof. dr. Larissa van den Herik, vice-decaan en portefeuillehouder onderzoek