Universiteit Leiden

nl en

Alumni-activiteit | Congres

International Opening Conference Business Resilience

Datum
donderdag 25 januari 2018 - vrijdag 26 januari 2018
Locatie
Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden

Onlangs is het nieuwe Business and Liability Research Network van de Universiteit Leiden opgericht. Binnen dit netwerk wordt vanuit de afdelingen Ondernemingsrecht en Bedrijfswetenschappen gewerkt aan vernieuwend multidisciplinair en rechtsvergelijkend onderzoek op het terrein van governance, aansprakelijkheid en insolventie.

Internationale Openingsconferentie

Op donderdag 25 en vrijdag 26 januari 2018 wordt de Internationale Openingsconferentie georganiseerd. Een tweedaagse bijeenkomst waar diverse sprekers uit binnen- en buitenland zullen debatteren over het thema Business Resilience. Alle geïnteresseerden in onze thema’s zijn van harte uitgenodigd. De flyer van de conferentie kun je hier vinden.

Call for Research Proposals

Voor de conferentie verspreiden we tevens een Call for Research Proposals. Tijdens de openingsconferentie wordt een podium geboden aan enkele excellente onderzoekers om hun ingezonden Research Proposals te bespreken. Dit is een mooie kans voor onderzoekers! De deadline voor het inzenden van de Proposals is verlengd tot 15 december. Inhoudelijke informatie over de Call for Proposals kun je hier vinden. Meer informatie over het onderzoekscentrum en de conferentie kan worden gevonden op onze website www.cbl-leiden.com.

Business and Liability Research Network maakt deel uit van het programma Coherent Privaatrecht.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.