Universiteit Leiden

nl en

Studievoorlichting

Inspiratiecollege HC Bèta en Life Science

Datum
woensdag 10 januari 2018
Tijd
Locatie
Gorlaeus Gebouw
Einsteinweg 55
2333 CC Leiden
Zaal
C.01

Wil je meer uit je bachelorstudie halen en ben je in staat om een extra programma te volgen? Dan is het Honours College misschien iets voor jou. Elke faculteit biedt een interessant en uitdagend Honours College-traject aan. Je kunt kiezen voor het traject van je eigen faculteit en je zo verder verdiepen in je studierichting. Maar je kunt ook je blikveld verbreden door een traject te volgen bij een andere faculteit.

Bezoek de informatiebijeenkomst van het traject waar jij in geïnteresseerd bent! Dat kan dus het traject van een andere faculteit zijn.

Wiskunde en Natuurwetenschappen

Ben je geïnteresseerd in het honours traject Bèta en Life Science? Kom dan langs bij het inspiratiecollege op woensdag 10 januari! Het college start om 17uur en we sluiten gezamenlijk af met een borrel. Laat je tijdens het college eerst inspireren om Honours College te gaan doen, en stel tijdens de borrel aan het einde al je vragen over het programma, de toelatingseisen en de aanmeldprocedure.

Informatiebijeenkomsten Bèta en Life Science

Woensdag 10 januari (17-19 uur, Gorlaeus C.01): inspiratiecollege en borrel;
Maandag 5 februari (15:30-16:30 uur, Gorlaeus Science Club): last minute informatiebijeenkomst.

Bekijk ook de informatiebijeenkomsten van de andere faculteiten

Meer informatie over HC Bèta en Life Science

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.