Studievoorlichting

Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag
2.58

Wil je meer uit je bachelorstudie halen en ben je in staat om een extra programma te volgen? Dan is het Honours College misschien iets voor jou. Elke faculteit biedt een interessant en uitdagend Honours College-traject aan. Je kunt kiezen voor het traject van je eigen faculteit en je zo verder verdiepen in je studierichting. Maar je kunt ook je blikveld verbreden door een traject te volgen bij een andere faculteit.

Bezoek de informatiebijeenkomst van het traject waar jij in ge├»nteresseerd bent! Dat kan dus het traject van een andere faculteit zijn.

Governance and Global Affairs

Ben je ge├»nteresseerd in het honours traject Tackling Global Challenges? Kom dan langs op de informatiebijeenkomst! Hier kom je alles te weten over het programma, toelatingseisen en de aanmeldprocedure. En uiteraard is er ruimte om al je vragen te stellen, ook aan studenten die het traject al doen!

Geef je hier op voor de informatiebijeenkomst: https://goo.gl/3amnxc

Informatiebijeenkomsten Tackling Global Challenges

Dinsdag 23 januari (18-20 uur, Wijnhaven 2.58);
Dinsdag 30 januari (18-20 uur, Wijnhaven 2.58);
Woensdag 31 januari (18-20 uur, Wijnhaven 2.58).

Bekijk ook de informatiebijeenkomsten van de andere faculteiten

Meer informatie over HC Tackling Global Challenges