Universiteit Leiden

nl en

Studievoorlichting

Informatiebijeenkomst HC Law

Datum
dinsdag 9 januari 2018
Tijd
Locatie
Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Zaal
Grotiuszaal

Wil je meer uit je bachelorstudie halen en ben je in staat om een extra programma te volgen? Dan is het Honours College misschien iets voor jou. Elke faculteit biedt een interessant en uitdagend Honours College-traject aan. Je kunt kiezen voor het traject van je eigen faculteit en je zo verder verdiepen in je studierichting. Maar je kunt ook je blikveld verbreden door een traject te volgen bij een andere faculteit.

Bezoek de informatiebijeenkomst van het traject waar jij in geïnteresseerd bent! Dat kan dus het traject van een andere faculteit zijn.

Rechtsgeleerdheid

Ben je geïnteresseerd in het honours traject Law? Kom dan langs op de informatiebijeenkomst! Hier kom je alles te weten over het programma, toelatingseisen en de aanmeldprocedure. En uiteraard is er ruimte om al je vragen te stellen, ook aan studenten die het traject al doen!

Informatiebijeenkomst Law

Dinsdag 9 januari (13:30-14:30 uur, Grotiuszaal KOG);

Bekijk ook de informatiebijeenkomsten van de andere faculteiten

Meer informatie over HC Law

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.