Universiteit Leiden

nl en

Lezing

ILS PhD Workshop met Prof. Gareth Davies

  • Gareth Davies
  • Aristi Volou
Datum
donderdag 18 januari 2018
Tijd
Locatie
Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Zaal
A.051

Op 18 januari 2018 vindt de jaarlijkse ILS PhD Workshop plaats. De workshop zal bestaan uit twee lezingen in het licht van het onderzoeksprogramma Interaction Between Legal Systems en presentaties door zes ILS promovendi omtrent hun huidige onderzoek.

Het evenement begint om 10.30 uur met een lezing van PhD.-fellow Aristi Volou van de Universiteit van Leicester met als titel: "A conceptual framework on the interaction of legal orders in the area of human rights". Hierna volgen korte presentaties van zes ILS promovendi die onderzoek verrichten binnen de ILS onderzoeksgebieden Maritime Security en SOLID. 

Om 17.30 uur zal het event worden afgesloten met de jaarlijkse ILS lezing. Prof. Gareth Davies van de Vrije Universiteit zal deze lezing verzorgen met zijn presentatie: “Conflicts between apex courts: questions of hierarchy or questions of meaning?”. 

Zie de onderstaande link voor meer informatie, het rooster en een extract van de lezing van Prof. Gareth Davies. 

NB: De voertaal van de presentaties is Engels. 

Nieuwsbericht ILS PhD Workshop

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.