Congres/symposium

Anna van Buerenplein
Anna van Buerenplein 301
2595 DG Den Haag
  • Ben jij benieuwd naar de onderzoeksinteresses van jouw collega’s?
  • Ben je op zoek naar nieuwe samenwerkingsmogelijkheden?
  • Zou je jouw laatste publicatie of (idee voor) een nieuw project willen delen?

Graag nodigen we je uit voor het FGGA Research Symposium op vrijdag 26 januari 2018 bij het LUC

Alle onderzoekers – van promovendi tot hoogleraren, van alle FGGA instituten en centres – zijn welkom om hun werk te presenteren in een informele en interactieve setting.

Om genoeg tijd te hebben voor discussie vragen we discussants – die het liefst de presentatie of paper van tevoren ontvangen - om de presentatie samen te vatten en de discussie te starten.

Tussen de sessies door en na afloop is er natuurlijk ook genoeg tijd  om informeel kennis te maken en ideeen uit te wisselen met collega’s tijdens de koffiepauze en de borrel.

Ik kijk er naar uit jullie allemaal te zien!

Kutsal Yesilkagit
Decaan
Faculteit Governance and Global Affairs

Abstract

De deadline voor het insturen van een abstract (150-200 woorden) is vrijdag 5 januari 2018

Stuur het abstract naar Manon Osseweijer: m.osseweijer@fgga.leidenuniv.nl

Meer informatie

Verdere informatie over het symposium, zoals het programma, zal op de Engelstalige kant van dit bericht verschijnen.