Congres/symposium

Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag
3.46

Altijd al willen weten hoe studenten medicijnen van over de gehele wereld online leren om een orgaantransplantatie uit te voeren? Hoe een vak op twee continenten tegelijkertijd te doceren? Of simpelweg hoe informatie uit Blackboard en andere online platforms gebruikt kan worden om het onderwijs te verbeteren?

Deel jouw ervaringen

Kom dan naar ons symposium! Op 15 december a.s. organiseren wij een symposium over online en open onderwijs (OLL). Onze doelstelling is om geïnteresseerden die overwegen om OLL methoden in hun eigen vakken in te zetten samen te brengen met collega’s die al enige ervaring met deze onderwijstechnieken hebben. Tijdens het symposium bespreken we onze best practices en delen we onze ervaringen.

Projecten en onderzoek

We hebben een aantal zeer interessante gastsprekers, die een voortrekkersrol hebben op het gebied van open en online Onderwijs: van Massive Open Online Courses op het gebied van orgaantransplantatie, Small Private Online Courses met partneruniversiteiten op andere continenten, tot het gebruik van big data learning analytics en ons eigen flipped classroom project. Elke gastspreker introduceert zijn of haar eigen project, waarna er voldoende ruimte zal zijn voor het stellen van vragen. En om 14:30 uur presenteren wij de resultaten van ons onderzoekproject naar het gebruik van OLL aan de FGGA.

Registratie

Deelname aan dit symposium is gratis. We vragen wel of deelnemers zich registreren. Dit kan hier. Voor lunch wordt gezorgd. Het symposium wordt in het Engels gehouden.

We hopen u op 15 december te mogen verwelkomen in Wijnhaven 3.46!

Dr. Natascha van der Zwan
Dr. Alexandre Afonso
Bruna Consiglio, M.Sc.
Sarah Wildeboer

Programma van het symposium

• 09:30-10:00: Registratie en welkom
  • 10.00-11:00: Educational Videos and Student Success (Tim van der Zee en Frans van der Sluis, ICLON)
  • 11.00-12:00: OLL for Transatlantic Teaching (Brandon Zicha, LUC)
  • 12:00-12.30: Lunch
  • 12.30-13.30: Teaching Organ Transplantation Online (Peter de Jong, LUMC)
  • 13:30-14:30: Effectiveness of Blended Learning (Nynke Bos, ICLON)
  • 14:30-15.30: Open and Online Education at the FGGA (Alexandre Afonso, Natascha van der Zwan, Bruna Consiglio, Sarah Wildeboer, IB)
  • 15.30-16:00: Afsluiting van het symposium

All presentaties vinden plaats in Wijnhaven, 3.46.

Registratie