Studievoorlichting

Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag

Dit jaar organiseert de introductiecommissie van de B.I.L. geen ouderavond, maar een 'Meet The Campus'. Deze dag zal op zaterdag 9 december plaatsvinden op de campus. Hier kunnen geïnteresseerden zien waar onze leden studeren en hoe het studentenleven eraan toe gaat in Den Haag!

Docenten en studenten zullen een praatje komen houden, er zal een rondleiding zijn en natuurlijk hebben we ook nog een interactieve activiteit. Deze dag zal van 11.00 uur tot ongeveer 15.00 uur duren, waardoor er ook nog de tijd om gezellig de stad in te gaan. Gezien de verhuizing naar Wijnhaven afgelopen jaar, zal de 'Meet The Campus' niet alleen voor eerstejaars, maar ook voor ouderejaars zijn.

Voor vragen kun je natuurlijk altijd mailen of een kopje koffie komen drinken op de B.I.L.-kamer!