Universiteit Leiden

nl en

Lezing

Lunchlezing 4 december: Peer Feedback

Datum
maandag 4 december 2017
Tijd
Locatie
Gorleaus
Science Campus Einsteinweg 55
Leiden
Zaal
EM121 (centrale hal, nieuwbouw)

Als vervolg op de facultaire studiemiddag afgelopen mei organiseert de afdeling voor Support E-learning and Educational Development for Science (SEEDS) op 4 december een lunchlezing in het teken van Peer Feedback. Voor deze bijeenkomst hebben we Marjo de Graauw, adviseur onderwijsinnovatie bij o.a. BFW, gevraagd haar kennis en ervaring te komen delen.

Marjo de Graauw heeft veel ervaring met het gebruik van Peer Feedback; vanuit haar rol als docent en onderwijsinnovator onderzoekt zij, o.a. in het kader van de Leiden Teachers’ Academy, hoe je Peer Feedback het meest effectief inzet. Ze geeft voorbeelden en handvatten waarmee je als docent direct aan de slag kunt binnen je eigen onderwijs.

Voor lunch wordt gezorgd. In verband met de logistiek graag aanmelden via dit formulier.

https://leidenuniv.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_9FShHogxmKKL3AF

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.