Universiteit Leiden

nl en

Lezing

Koen de Regt over buitenlandjournalistiek

Datum
woensdag 13 december 2017
Tijd
Toelichting
De colleges zijn gratis en vrij toegankelijk.
Serie
Lunchcolleges over journalistiek
Locatie
Lipsius
Cleveringaplaats 1
2311 BD Leiden
Zaal
011

Koen de Regt (verslaggever en voormalig Afrika-correspondent van RTL Nieuws) over buitenlandjournalistiek. Het is vak apart om als correspondent in het buitenland te werken. Je bent op je zelf aangewezen en moet soms een heel continent onder je hoede nemen. Daar kan Koen de Regt over meepraten. Hij vertrok enkele jaren geleden naar Afrika om er als correspondent voor RTL Nieuws te werken. Inmiddels werkt hij weer in Nederland en komt hij vertellen over zijn ervaringen in Afrika.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.