Universiteit Leiden

nl en

Lezing | ILS Lunch Seminars

ILS Lunch Seminar

Datum
donderdag 14 december 2017
Tijd
Toelichting
Voor lunch wordt gezorgd.
Locatie
Kamerlingh Onnes Building
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Zaal
B0.17

Op donderdag 14 december vindt de volgende editie van de maandelijkse ILS Lunch Seminars plaats. De eerste presentatie zal worden gegeven door Dr. Moritz Jesse over “The ‘others’ amongst ‘us’: Thoughts on Western Societies, Otherness, and the Law”. De tweede presentatie wordt gegeven door Helena Ursic LLM over “Law & the data economy: a modern conflict or alliance? An example of a successful three-year cooperation between Leiden University and the European Commission on the EuDEco project.”

Voor lunch wordt gezorgd! Zie onze website voor meer informatie over ILS 2.0.

NB: De voertaal van de presentaties is Engels.

Nieuwsbericht ILS Lunch Seminar

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.