Universiteit Leiden

nl en

Cursus

Collaborative Research Funding voor Informatie- en Communicatietechnologie (ICT)

Datum
donderdag 25 januari 2018
Tijd
Serie
H2020 Academy
Locatie
Huygens
Niels Bohrweg 2
2333 CA Leiden
Zaal
Room EM1.17 (nieuwe Gorlaeus gebouw, volg Route 1)

Dit evenement is van belang voor alle onderzoeksmedewerkers die werkzaam zijn op gebieden die verband houden met: digitalisering, Big Data, Next Generation Internet, Internet of Things, elektronica, fotonica, embedded systems, netwerktechnologieën en -systemen, aardobservatie, innovatief gebruik van technologie, sociale acceptatie, beveiliging en meertalige systemen.

De focus van het evenement ligt op de gespreksonderwerpen gepubliceerd door de Europese Commissie voor 2018, hoe u uw impactparagraaf kunt schrijven gevolgd door een vraag- en antwoordsessie en een gelegenheid om te netwerken met het NL Nationale Contactpunt voor ICT.

Aanmelden

Om dit evenement bij te wonen kunt u zich registreren via Luris, events@luris.nl.  

Locatie

Volg Route 1 naar het nieuwe Gorlaeus gebouw.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.