Universiteit Leiden

nl en

Cursus

Collaborative Research Funding voor Toekomstige en Opkomende Technologieën (FET)

Datum
donderdag 25 januari 2018
Tijd
Serie
H2020 Academy
Locatie
Huygens
Niels Bohrweg 2
2333 CA Leiden
Zaal
Room EM1.17 (nieuwe Gorlaeus gebouw, volg Route 1)

Dit evenement is van belang voor alle onderzoeksmedewerkers die overwegen om een ​​FET Open (nieuwe ideeën voor nieuwe technologieën) of FET Proactive (Boosting emerging technologies; High Performance Computing) voor de 2018 calls aan te vragen.

De focus van het evenement ligt op gespreksonderwerpen gepubliceerd door de Europese Commissie voor 2018, hoe u uw impactparagraaf kunt schrijven, gevolgd door vraag- en antwoordsessies en de gelegenheid om leden van het NL Nationale Contactpunt voor FET te ontmoeten.

Aanmelden

Aanmelden voor dit evenement kan via Luris, events@luris.nl.

Locatie

Volg Route 1 naar het nieuwe Gorlaeus gebouw.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.