Universiteit Leiden

nl en

Cursus

Actualiteiten opstellen & gebruiken van elektronische contracten

Datum
vrijdag 1 december 2017
Tijd
Locatie
Oude Sterrewacht
Sterrenwachtlaan 11
2311 GW Leiden

Bedrijven, van internetwinkels tot traditionele ondernemingen maken steeds vaker gebruik van methoden voor elektronisch contracteren. Deze vorm van contracteren is niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven en levert voor de juridische praktijk aardig wat vraagstukken op. 

Waarop moeten opstellers en gebruikers van dit soort contracten letten? Wanneer komt een elektronische overeenkomst tot stand? Is deze alleen geldig met een elektronische handtekening en met welke regels moet men rekening houden?

Deze cursus behandelt zowel traditionele leerstukken in de elektronische omgeving (totstandkoming, beĆ«indiging van overeenkomsten; algemene voorwaarden; consumentenbescherming)  als sectorspecifieke onderwerpen:  de elektronische handtekening, beveiliging van websites en overeenkomsten betreffende ontwikkeling van websites. 

Actualiteiten opstellen & gebruiken van elektronische contracten

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.