Universiteit Leiden

nl en

Cursus

Actualiteiten Ambtenarenrecht

Datum
maandag 11 december 2017
Tijd
Locatie
Oude Sterrewacht
Sterrenwachtlaan 11
2311 GW Leiden

Deze studiedag richt zich op diegenen die werkzaam zijn in het ambtenarenrecht of daarmee veelvuldig te maken hebben (minimaal 1 jaar ervaring) en zich verzekerd wil weten na afloop ervan weer helemaal “bij te zijn” wat betreft de belangrijkste ontwikkelingen die in het afgelopen jaar in het ambtenarenrecht hebben plaatsgevonden, dan wel in het komende jaar naar verwachting op u af zullen komen. 

De cursus wordt gegeven door ervaren (praktijk)deskundigen die elk vanuit hun eigen invalshoek spreken en u aan de hand van theorie en praktijkvoorbeelden op inzichtelijke wijze een verhelderend beeld geven van de meest actuele en relevante aspecten.

Actualiteiten Ambtenarenrecht

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.