Universiteit Leiden

nl en

Congres/symposium

VSNU-Impactfestival - wetenschap in de maatschappij

Datum
donderdag 23 november 2017
Tijd
Locatie
Rijtuigenloods
Piet Mondriaanplein 61
3812 GZ Amersfoort

Op donderdag 23 november van 10.00 - 16.30 uur organiseert de Vereniging van Universiteiten het VSNU-Impactfestival: Wetenschap in de Maatschappij in de Rijtuigenloods in Amersfoort. 

Op het VSNU-Impactfestival laten de Nederlandse universiteiten zien wat de impact van het wetenschappelijk onderzoek op de samenleving is. Startups, wetenschappers en samenwerkingspartners als bedrijven, kennisinstellingen en gemeenten laten in de workshops zien hoe zij (samen)werken aan impact. 

Alle vormen van impact komen aan bod tijdens het plenaire gedeelte en de workshops. In het plenaire gedeelte staan we ook stil bij de uitdagingen van de toekomst en gaan we in op wat universiteiten van elkaar en van andere sectoren kunnen leren. Naast de universiteiten, leveren ook organisaties als KNAW, NWO, het Rathenau Instituut, gemeenten en de Rijksoverheid een bijdrage aan het programma.

Programma

Zie het programma op de website van de VSNU.

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor het VSNU-Impactfestival.

Website VSNU

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.