Universiteit Leiden

nl en

Cursus | Verdiepingsleergang

Verdiepingsleergang Terrorisme, Recht en Veiligheid voor practitioners

Datum
donderdag 23 november 2017 - vrijdag 15 december 2017
Locatie
Schouwburgstraat 2
2511 VA Den Haag
Zaal
A1.01

In het veld van terrorisme en contraterrorisme zijn verschillende organisaties actief die ieder vanuit hun eigen rol en doelen naar vraagstukken kijken. Juist in samenhang met elkaar wordt hun aanpak effectief. Een correcte duiding van informatie en een effectieve uitwisseling van deze informatie is daarom zeer belangrijk.

In deze leergang gaat u op zoek naar de verbindingen en grenzen in informatiedeling en samenwerking. U krijgt een overzicht van rollen, culturen, bevoegdheden en belangen van verschillende organisaties en gaat in op vragen als: hoe raken bepaalde interventies en maatregelen anderen? En op welke manier passen deze in het grotere veiligheidsdoel dat u gezamenlijk heeft?

Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.