Kunst en Cultuur | Concert

Pieterskerkstraat 1
2311 SV Leiden
Practicum Musicae// beeld: Tom Sebus

Talentvolle Leidse studenten op het podium

In Leiden lopen bijna 70 getalenteerde studenten rond, die naast hun studie ook nog een programma aan het Koninklijk Conservatorium volgen. Iedere laatste donderdag van de maand is er een concert van deze studenten in de Leidse Lokhorstkerk. Het concert begint om 17:00 en duurt een uur. De combinatie van een universitaire studie in Leiden en een kunstopleiding in Den Haag is een initiatief van de Academy of Creative and Performing Arts (ACPA), een unieke samenwerking tussen de Hogeschool der Kunsten Den Haag en de Universiteit Leiden. De Leidse studenten krijgen les van (inter-)nationale top-docenten en kunnen zo hun muzikale talenten tot bloei brengen. Beluister het zelf in de Lokhorstkerk. Toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd.