Universiteit Leiden

nl en

Congres/symposium

LIBC Publiekssymposium 'Eet (je) Slim!'

Datum
vrijdag 24 november 2017
Tijd
Locatie
Stadsgehoorzaal
Breestraat 60
2311 CS Leiden

Kaarten verkrijgbaar voor symposium 'Eet (je) slim!'

Signalen tussen onze hersenen en ons spijsverteringsstelsel zorgen ervoor dat we honger krijgen en gaan eten, of ze geven juist door dat we genoeg gegeten hebben en vol zitten. We denken vaak dat we dit makkelijk onder controle kunnen krijgen (bv. dieet), maar uiteindelijk is deze controle vaak een illusie, en lukt het helemaal niet. Dat komt doordat het  mechanisme achter deze signalen een stuk complexer is dan we denken! We onderschatten de motivatie en inzet die nodig is. Én we vergeten vaak dat wat we eten ook effect heeft op de hersenen, hoe we ons vervolgens voelen en gedragen.

Publiekssymposium 2017: "Eet (je) Slim!"

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.