Universiteit Leiden

nl en

Dictee

Juridisch dictee met Philip Freriks

Datum
donderdag 16 november 2017
Tijd
Locatie
Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Zaal
A1.44
Juridisch dictee met Philip Freriks

Na 26 jaar komt er een abrupt einde aan het Groot Dictee der Nederlandse Taal. Maar dat betekent niet dat ons welbekende Philip Freriks geen dictees/dictee's/dicteeën meer zal voordragen. Hij komt namelijk op 16 november 2017 naar het KOG. In een ruimte die geschiedenis uitstraalt als geen ander zal door Philip Freriks nog een (maar hopelijk niet de laatste) keer het dictee worden voorgedragen, ditmaal met een juridisch tintje. Of je nu een taalfanaat bent of niet, dit is een activiteit waar je bij wilt zijn! Al is het maar om de prijs, een mooie Dikke Van Dale woordenboekenset, in de wacht te slepen.

Voor deze activiteit is aanmelden vereist. Dit kan op www.jfvgrotiuslustrum.nl.

Aanmelden

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.