Lezing

Jaarlijkse vergadering van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Internationaal Recht

3 november 2017
The Hague Institute for Global Justice
Sophialaan 10
2514 JR Den Haag

Op 3 november 2017 zal prof. mr. Ton Liefaard (hoogleraar kinderrechten die de UNICEF-leerstoel kinderrechten aan de Universiteit Leiden bekleedt) in het The Hague Institute for Global Justice te Den Haag, spreken op de jaarlijkse vergadering van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor International Recht (KNVIR). Verder zal prof. mr. Betty de Hart (hoogleraar Migratierecht aan de Universiteit van Amsterdam) spreken over 'the Modern Family -
Transnational Families in Nationality Law and Migration Law'. Vertegenwoordigers van de Haagse Conferentie voor Internationaal Recht (link in het Engels), zullen spreken over ‘Cross-Border Recognition of Parent-Child Relationship Statuses (Parentage), including International Surrogacy Arrangements - An Update on the Work of the HCCH’.

De KNVIR is opgericht in 1910 als Nederlandse vestiging van de International Law Association. Het thema van de vergadering dit jaar is 'Protecting the rights of families and children in a changing world.' De vergadering start om 13:00 uur voor leden van de KNVIR. Vanaf 13:30 uur zijn niet leden welkom. De vergadering zal in het Engels plaatsvinden. Bezoek de website van het KNVIR voor meer informatie. U wordt verzocht zich vooraf aan te melden via gro.rivnk@ofni, mocht u de vergadering bij willen wonen. Toegang is gratis.

Zie ook het nieuwsbericht hierover.