Universiteit Leiden

nl en

Cursus

Actualiteiten Milieurecht

Datum
dinsdag 21 november 2017
Tijd
Locatie
Stibbe
Beethovenplein 10
1077 WM Amsterdam

Tijdens deze bijeenkomst worden belangrijke ontwikkelingen op het gebied van milieurecht van het afgelopen jaar besproken. Zowel op het gebied van wetgeving als op het gebied van jurisprudentie. Daarnaast zullen de verwachte ontwikkelingen voor het komende jaar worden besproken. U zult de tips en tricks uit de praktijk te horen krijgen. Na deze cursus bent u geheel op de hoogte en de opgedane kennis is direct toepasbaar in uw (proces)praktijk.

Onderwerpen die aan de orde komen

  • de vierde tranche van het Activiteitenbesluit;
  • het beoordelingskader van een omgevingsvergunning voor milieu en handhaving in het milieurecht.

Actualiteiten Milieurecht

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.