Universiteit Leiden

nl en

Cursus

Actualiteiten Jeugdstrafrecht 2017

Datum
donderdag 9 november 2017
Tijd
Locatie
Oude Sterrewacht
Sterrenwachtlaan 11
2311 GW Leiden

In een kort tijdsbestek wordt u bijgepraat over de forensisch psychiatrische achtergronden van jeugdige daders, relevante wet- en regelgeving (nationaal en internationaal), jurisprudentie en actuele ontwikkelingen in het jeugdstrafrecht. Tijdens de bijeenkomsten worden de ontwikkelingen door bij uitstek deskundige wetenschappers - tevens met de praktijk verbonden - geïnventariseerd en in een breder kader geplaatst, waarbij steeds het belang voor uw praktijk voorop staat. Na het volgen van deze cursus bent u volledig op de hoogte van de actualiteiten ten aanzien van alle aspecten van het jeugdstrafrecht!

Actualiteiten Jeugdstrafrecht 2017

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.